Фрезер SaeYang MARATHON 3...
Фрезер SaeYang MARATHON 3...
Фрезер SaeYang MARATHON 3...
Фрезер SaeYang MARATHON 3...
Фрезер SaeYang MARATHON 3...
Фрезер SaeYang MARATHON 3...
Фрезер SaeYang MARATHON 3...
Фрезер SaeYang MARATHON 3...
Фрезер SaeYang MARATHON 3...

Фрезер SaeYang MARATHON 3 Champion/H37L1 для манікюру і педикюру

38
MC00010
7 047 грн. 9 000 грн. -1 953 грн.
відправимо сьогодні

🛡️ Повернення протягом 14 днів

📦 Безкоштовна пересилка від 1000 грн.

💸 Оплата при отриманні або на карту

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

MARATHON 3 Champion (оригінал) - цей фрезер недарма носить назву "Чемпіон". Він поєднує в собі ефективність і простоту в роботі, прекрасно підходить для манікюру, педикюру, зняття гель лаку і гелю. З легкістю долаючи будь які поставлені завдання, він втілює в собі найкращі характеристики всіх минулих моделей. Marathon 3 вибирають професіонали своєї справи, які знають ціну якісному обладнанню

Марафон Чемпіон, це професійний апарат Корейського виробництва. Він призначений в першу чергу для застосування в салоні, але при цьому популярний і для домашнього використання, адже він відрізняється легкістю в роботі.

Зручність апарату Марафон в тому, що він має компактний дизайн і невеликі розміри. Приємним доповненням є і спеціальні тримачі на корпусі, в кількості 6 штук, для насадок. Також оснащується двома тримачами для ручки, перший у вигляді ковпачка, закріплюється на блоці з лівого або правого боку, другий настільний.

Велика потужність 45 Вт і високе число обертів, до 35 000 об/хв. дозволить виконати зняття будь-якого покриття легко і плавно.

З оригінальним фрезером Марафон М3 ви можете забути про вібрації навіть на високих оборотах. Ручка сконструйована, так щоб центр ваги був зміщений до затиску насадки, що збільшує комфорт і зручність експлуатації. А система охолодження дозволяє працювати довго.

В комплекті ручка мікромотор SDE-H37L1 з маркуванням Ukraine, її корпус виконаний з якісного пластика. Максимальний крутний момент досягає 2.9 Н/см. Довгий, гнучкий кабель з міцного матеріалу не заплутується і дозволяє зручно працюват.

Фрезер Марафон 3 стане вашим вірним помічником і безвідмовно прослужить вам довгі роки.

Основні плюси:

  • Висока надійність, компактний дизайн, портативність;
  • Зручне і плавне управління швидкістю;
  • Довга робота без вібрації і перегрівання;
  • Ручка-мікромотор MARATHON SDE-H37L1.

Основні характеристики оригінального фрезера Марафон 3 Чемпіон:

  • Швидкість обертання від 0 до 35 000 обертів;
  • Потужність двигуна 45 Вт;
  • Діаметр фрези 2.35;
  • Момент, що обертає 2.9 Н/см;
  • Реверс обертання;
  • Активне охолодження;
  • Замок Twist-Lock - зміна насадки за один рух.

Розміри робочого блоку: 118 - 156 - 78 мм. Вага, приблизно: 1,2 кг

Довжина робочої ручки: 153 мм. Вага, приблизно: 208 грам.

Напруга: 100-120В, 220В - 230В, 50Гц.

Гарантія: 24 місяці на блок і 12 місяців на ручку.

Є сертифікати які підтверджують оригінальність продукції.

Beauty Stage - офіційний сайт партнер Saeyang в Україні.

Комплект поставки:

  • Головний блок управління;
  • Ручка мікромотор;
  • Тримач і підставка;
  • Ключ для цанги;
  • Інструкція та гарантійний талон.

Рекомендації по використанню, для довгої служби апарату Марафон 3:

  • Не варто включати ручку без насадки. Також зберігати її рекомендується закритою з вставленої насадкою або заглушкою.
  • Не перемикайте реверс під час роботи пристрою!
  • Після закінчення процедури вимикайте за допомогою кнопки вкл/викл.
  • За можливості використовуйте легкі насадки, це зменшує знос деталей.
  • Регулярно проводите очищення від пилу і бруду.
  • Чим нижче швидкість обертів, тим комфортніше клієнтові, та й термін служби збільшиться.
Виробник
Saeyang
Країна виробник
Південна Корея
Потужність
45 Вт
Гарантія
12 міс. ручка / 24 міс. блок
Швидкість обертання
35 000 об/хв.
Охолодження ручки
є
Реверс
є
Ножний режим
є
Захист від перевантажень
немає
Набір насадок в комплекті
немає
Рівень шуму і вібрації
низький

Доставка по Україні

Нова Пошта

Безкоштовна доставка від 1000 грн. по всій Україні на будь-яке відділення Нової Пошти.

Термін доставки з моменту відправки становить 1-2 дня. Термін зберігання посилки на складі - 5 днів.

При виборі покупцем оплати при отриманні, послугу післяплати оплачує одержувач. (20 грн. + 2% від суми замовлення).

При підтвердженні замовлення до 15:00 відправка здійснюється в день замовлення. В інших випадках відправка доводиться на наступний робочий день.

Відправлення здійснюється з понеділка по п'ятницю.

Спосіб оплати: готівкою при отриманні або оплата на карту Приватбанку.

Міжнародна доставка

Міжнародні замовлення відправляємо Укрпоштою при 100% передоплаті за товар і доставку.

Оплата здійснюється через Western Union, PayPal, WebMoney, а також можлива оплата SWIFT переказом.

Рекомендована сума замовлення не більше 100 $ -150 $. (Без урахування доставки)

Вартість доставки розраховується за тарифом Укрпошти.

38 Відгуки

Заказала, проверила все на почте, все как и должно быть. Проверила в работе, просто бомбезный аппарат. Рекомендую магазин, фрезер оригинал, цена супер, еще и выбор насадок большой.

Безумно довольна покупкой, марафон оригинальный 100% В работе просто божественный

Вчера забрала, все было аккуратно упаковано. ОРИГИНАЛ - все проверила. По просьбе положили сертификат качества. Гарантия на 2 года блок и 12 мес ручка. Работает очень плавно, работать одно удовольствие.

Фрезер крутезний! Порадили цей магазин майстри, тому купляла без остарху, але все одно все перевірила, дійсно оригінал, рекомендую!

Все просто супер! Заказывала наложкой, все проверила, да это 100% оригинал и моя настоящая любовь с первых секунд работы ❤️️❤️️❤️️

Честно скажу, боялась попасть на подделку, но все мои сомнения были развенчаны, как только взяла его в руки! Сразу убедилась - ОРИГИНАЛ! Я проверила всю информацию, могу сказать это с полной уверенностью! Также есть все документы. Так легко теперь работать! Отдельное спасибо за оперативную работу менеджера! Я довольна всем и рекомендую данный фрезер и магазин с огромным удовольствием!

Я в захваті, фрезер - просто мрія! Окремо дякую за чудове обслуговування.

Фрейзер бомба! Оригінал 100%! Дякую менеджеру, зв’язались швидко, проконсультували, відправили товар відразу. Все чітко, швидко і якісно! Однозначно рекомендую! Дуже задоволена покупкою та сервісом!

Во-первых хочу поблагодарить за очень оперативную доставку и за оригинальный фрезер! Работает как часики, надеюсь и прослужит очень долго))

Дівчата, фрезер просто бомбезний 😍 Не йде ні у яке порівння з китайськими дешевими аппаратами. Скажу просто, працюю і кайфую!

Спасибо за фрезер, доставили быстро, оригинал 100% все чеки все бумажки гарантия есть...надписи на шнуре на ручке всё окей!)) очень довольна! Еще раз спасибо!)) У вас есть страничка в инстаграм?

Дякую Вам велике, фрезер оригінал без сумнівів, працювати ним супер легко,особливо після китайського!Ось що значить професійний інструмент, я повністю задоволена!

Дякую за консультацію, купляла саме у вас по рекомендації свого вчителя, фрезер дійсно оригінал, приємно мати справу з професіоналами!

Получила фрезер, очень довольна. 100% оригинал. Все работает отлично. Менеджерам большое спасибо за оперативность и за подарочки.

Фрезер Марафон 3 был моей мечтой уже год. Поэтому выбирала долго, искала именно оригинал, заказала тут и не пожалела, аппарат реально оригинальный. Если говорить о том, оправдал ли фрезер мои ожидания, то однозначно да, я от него просто в восторге. Отдельное спасибо менеджерам за подробную консультацию и оперативную доставку.

Я початківець у сфері краси манікюру. І дуже важко було зорієнтуватись, що ж придбати. Після тижневого пошуку на теренах інтернету, зупинила свій вибір на Маратончику 3)))) Знаєте, це як маленьке чорне плаття. Так і маленький білий фрезер! Гарна упаковка, сертифікат якості, рекомендаційний лист щодо використання, гарантійний талон з ПІДПИСАМИ ТА ПЕЧАТКОЮ. Одним словом оригінал! Однозначно рекомендую! Буду вчитись працювати та отримувати задоволення! Дякую магазину за подаруночок, приємно!

Я очень рада, что попала на этот сайт и сделала заказ именно здесь, так как во первых со мной очень быстро связались операторы и я узнала все, что меня интересовало по поводу покупки, во вторых - очень быстрая доставка, вечером я оплатила заказ и уже на следующий день вечером я забрала свой новый фрезер. Все сертификаты и нужные документы прилагаются, фрезер оригинальный. Работает очень тихо, вибрации нету, работа выполняется быстрее и в разы приятнее чем раньше. Очень благодарна за приятный бонус в виде фрезы, очень хотела именно такую. Всем мастерам рекомендую к покупке этот чудо аппарат на этом сайте) и спасибо огромное

Хочу сказать большое спасибо менеджеру Михаилу за консультацию по фрезеру Marathon 3 Chempion.Вчера заказала, сегодня получила.Фрезер отличный,есть подтверждающие документы,что аппарат оригинальный.Спасибо за подарок(фрезу)

Один из лучших которым мне приходилось работать. За оперативную работу лайк!

Дійшли руки до написання розгорнутого відгука. З грудня маю задоволення робити цим фрезером, і я вам скажу, що дуже задоволена. Тому що значно скоротився час виконання манікюру, якісно стала обробляти кутикулу, оскільки ручка має мінімум вібрацій. Набагато швидше знімається гель та гель лак. Педікюр також робила, ніяких нарікань, все на вищому рівні, не буксує, не тормозить при зніманні сухої шкіри. Хотіла подякувати за допомогу у виборі дуже задоволена, що обрала саме цю модель, та цей сайт для покупки. Дякую вам.

Так как я брала для себя и никогда не сталкивалась с такой техникой, то сильно боялась нарваться на подделку. Спросила совет у знакомой мастерицы, она посоветовала брать у вас. Руководствуясь ее наставлениями, купила и осталась очень довольна. Фрейзер оригинальный, работает отлично. По сервису все быстро, хороший магазин, буду у вас еще покупать. И за подарочек спасибо =)

Пришёл мой новенький помощник

Сначала заказывала в другом магазине, там прислали подделку, хотя уверяли, что будет оригинал. Потом знакомая посоветовала ваш магазин, заказала, прислали как положено оригинальный марафон. По сервису все быстро, качество обслуживание тоже на высоте. Аппаратом очень довольна, просто не могу нарадоваться. Тоже буду рекомендовать ваш магазин знакомым!

Добрый день Татьяна, фрезер поставляется с ручкой H37L1, в комплект ручки входят запасные щетки и ключик

Скажите, какая идёт ручка с этим фрезером, и какая комплектация ручки(дополнительные щётки для мотора, ключ, предохранитель) ?

Заказом очень довольна, марафончик действительно оригинал, отправили в день заказ, все на высшем уровне.

Да, сертификат есть

Подскажите, а есть ли сертификат?

Лариса, добрый день! Да, на ручке есть маркировка Ukraine.

Добрый день, подскажите,на ручке есть надпись Ukraine?

Покупал марафон 3 на подарок для жены, она осталась очень довольна, подтверждаем аппарат оригинальный.

Долго искала оригинал и наконец нашла! В работе шикарен, своих денег стоит 100%. Смело рекомендую как аппарат, так и этот магазин!

Здравствуйте, получила фрезер, все как и обещали, спасибо

Опис та фото відповідають реальності. Фрезер Марафон оригінальний, усі документи будуть у коробці, включно з сертифікатом, гарантією з печаткою нашого магазина та чеком. P.S Якщо у вас є ще питання, пишіть нам у чат на сайті, там ми відповідаємо відразу.

Підкажіть будьласка, опис та фото відповідають дійсності? Це справді оригінал, гарантія та сертифікат будуть у коробці? Зазделегіть дякую.

Полностью оправдал ожидания 5 из 5

Фрейзер супер, Корея. Все як у описі. Дякую за невеликий подарунок. Доставка швидка. Відгуки лише позитивні. Найкращий фрейзер

Подруга посоветовала брать эту модель, фрезером очень довольна, он просто супер.

Можливо вам також сподобається

Продукт доданий до обраного